خانه » نوشته های صفحه اصلی » آموزش وردپرس » راه حلی برای افزایش سرعت لود سایت های وردپرسی
30 فروردین 1391

راه حلی برای افزایش سرعت لود سایت های وردپرسی

citygraph.ir-91

از اونجا که گوگل سياست جديد خود را

براي رتبه بندي سايت ها بر پايه سرعت سايت ها عملي کرده

و از اونجا که ما (وردپرسي ها !) مدعي برترين بودن هستيم ،

راه کارها و پيشنهادات بسيار مفيد براي افزايش سرعت سايت وردپرسي شما

و در نتيجه برداشتن گام هاي مهم در بهبود سئو و پيج رنک آماده کرديم که اميدواريم مورد توجه شما قرار بگيرد .

راه حلی برای افزایش سرعت لود سایت های وردپرسی

نکته :

قبل از اينکه نکات ارائه شده در اين مطلب را روي وردپرس‌تان اعمال کنيد ،

توصيه مي‌شود يک نسخه پشتيبان از پايگاه داده و فايل‌هاي وردپرس‌تان تهيه نمائيد.

1- فقط از چند افزونه ضروري استفاده کنيد.

هر چه تعداد افزونه‌هايي (پلاگين‌هايي) که روي وردپرس‌تان بکار مي‌گيريد کمتر باشد سرعت لود شدن وبلاگ‌تان بيشتر مي‌شود. پس افزونه‌‌هاي غيرضروري را غيرفعال کنيد و آن‌ها را از روي هاست‌تان حذف کنيد.

2- به جاي بکارگيري ابزارک‌ها ، از جاگذاري کدها در ستون کناري وبلاگ‌تان استفاده کنيد.

اين کار به نظر افراطي مي‌آيد، اما اجرا کردنش خيلي ساده است. با کمي جستجو مي‌توانيد انواع و اقسام کدها را براي نمايش دادن آخرين مطالب دسته‌بندي‌ها، برچسب‌ها و… پيدا کنيد و براحتي از آنها در سايدبار وبلاگ‌تان به‌جاي ابزارک‌ها (Widget) استفاده نمائيد.

3- بازبيني مطالب (Post Revisions) را غيرفعال کنيد.

تنها کاري که بايد انجام دهيد اين است که کد زير را در فايل wp-config.php قرار دهيد: define(‘WP_POST_REVISIONS’, false);

4-جداول اضافي را از پايگاه داده وردپرس پاک کنيد.

وارد کنترل پنل هاست‌تان شويد و به بخش phpMyadmin برويد و پايگاه داده وردپرس‌تان را باز کنيد. شما جداول پايگاه داده وردپرس‌تان را در اين قسمت مي‌توانيد مشاهده کنيد. جداول پيش‌فرض وردپرس اينها هستند:

wp_comments

wp_links

wp_options

wp_postmeta

wp_posts

wp_terms

wp_term_relationships

wp_term_taxonomy

wp_usermeta

wp_users

اگر غير از اينها جداول ديگري مي‌بينيد (چنان‌که افزونه‌هاي فعال‌تان از آنها استفاده نمي‌کنند) آنها را پاک کنيد. اين جداول اضافي متعلق به افزونه‌هايي هستند که قبلاً آنها را نصب کرده و بعداً حذف‌شان کرده‌ايد. بعضي از افزونه‌ها جداول اضافي در پايگاه داده مي‌سازند و وقتي که آن‌ها را غيرفعال يا حذف مي‌کنيد، آن جداول همچنان در پايگاه داده باقي مي‌مانند. هيچ نيازي به اين جداول نيست، پس آن‌ها را حذف کنيد.

5- پايگاه داده وردپرس‌تان را پاکسازي کنيد .

براي به انجام رساندن اين گام شما نيازمند يکي از افزونه‌هاي بسيار مفيد با نام Clean Option هستيد. بعد از نصب و فعال‌سازي اين افزونه، از ان براي تميزکردن پايگاه داده وردپرس‌تان استفاده کنيد. اين افزونه رکوردهاي به درد نخور و اضافي را از پايگاه داده حذف مي‌کند. بعد از اينکه کارتان با اين افزونه تمام شد، آن‌را غير فعال کنيد و سپس حذفش نمائيد. بعد از اين‌کار وبلاگ‌تان و افزونه‌هايش را امتحان کنيد. اگر احياناً بعضي از آن‌ها مشکل دارند، کافيست که آن‌ها را دوباره نصب کنيد.

6- پايگاه داده‌ وردپرس‌تان را بازسازي و بهينه کنيد.

دوباره به قسمت phpMyadmin در کنترل پنل هاست‌تان برگرديد و در پايگاه داده وردپرس‌تان همه جداول را انتخاب کنيد. سپس از منوي کشويي گزينه Repair را اجرا نمائيد. بار ديگر همه جداول را انتخاب کنيد و اين‌بار از منوي کشويي گزينه Optimize را انتخاب و اجرا کنيد.

7- هر جا که مقدور است کدهاي PHP را با کدهاي Html جايگزين نمائيد.

بدون شک اين نکته از همه نکات ديگر قدرتمندتر است. معمولاً در سربرگ (Header) و گاهي هم در پانوشت (Footer) و ستون کناري (Sidebar) قالب وردپرس، کدهاي Phpيي قرار دارند که هر بار با لود شدن وبلاگ‌تان، نام وبلاگ، محل فاويکن (favicon)، آدرس خبرمايه (Feed)، محل استايل قالب و… را فراخواني مي‌کنند. اين فراخواني‌هاي Php موجب کند شدن زمان بارگذاري وبلاگ‌تان مي‌شود. پس چرا آن‌ها را به کدهاي استاتيک Html‌ تبديل نمي‌کنيد.

براي مثال اين کد:

<link rel=”stylesheet” type=”text/css” media=”screen” href=”<?php bloginfo(’stylesheet_url’); ?>” />

مي‌تواند به صورت زير تغيير يابد:

<link rel=”stylesheet” type=”text/css” media=”screen” href=”http://your-domain-here.com/wp-content/themes/your-theme- folder-here/style.css” />

شما همچنين مي‌توانيد:

آدرس پينگ‌بک (PingBack) وبلاگ‌تان را استاتيک کنيد؛ آدرس خبرمايه (Feed) وبلاگ‌تان استاتيک کنيد؛ دستور برگرداننده‌ي نسخه‌ي وردپرس‌تان را حذف کنيد؛ نام وبلاگ‌تان و توضيحات مربوط به آن‌را استاتيک کنيد. آسان‌ترين راه براي انجام دادن اين تغييرات آن است که کد قالب وبلاگ‌تان را با سورس خروجي وبلاگ‌تان (روي مرورگر راست کليک کنيد و گزينه View Source را انتخاب نمائيد) مقايسه کنيد. با اين مقايسه شما مي‌توانيد دريابيد که کدام کدهاي Php به کد html استاتيک تبديل شده‌اند و همان کدهاي استاتيک را مي‌توانيد جايگزين کدهاي قالب‌تان کنيد. لازم نيست از اين تجربه هراس داشته باشيد.

8- از افزونه W3 Total Cache و WP-Supercache‌ استفاده کنيد.

شايد خيلي از شما از اين افزونه استفاده مي‌کنيد، اما براي آنهايي که از اين افزونه استفاده نمي‌کنند بايد بدانند که اين افزونه با ذخيره کردن صفحات استاتيکي وبلاگ‌تان و ارائه آن‌ها به مرورگر به طور زيادي باعث بالارفتن سرعت لود شدن وبلاگ‌تان براي خوانندگان مي‌شود. اين کار همچنين موجب پائين آمدن فشار روي هاست‌تان مي‌گردد.

9- شيوه نامه (Style.css) سايتتان را فشرده کنيد :

اغلب سايت ها از شيوه نامه ها براي ظاهر سايت خود استفاده مي کنند. اگر اين شيوه نامه سنگين باشد باعث کاهش سرعت لود شدن صفحات سايت مي شود. مي توانيد کد CSS خود را فشرده کنيد تا حجم آن کمتر شده و در نتيجه سرعت بيشتر شود. براي اين کار مي توانيد از سرويس هاي رايگان CSS Tweak و Clean CSS استفاده کنيد. اين سايت ها به اسکلت کد شما دست نمي زنند و فقط کاراکتر ها يا فاصله هاي اضافي را پاک مي کنند که به طور متوسط باعث کاهش ?? درصدي حجم شيوه نامه مي شوند.

10- حجم عکس هاي سايتتان کم کنيد :

متاسفانه اغلب کاربران اين اشتباه را مي کنند و عکس هاي سايتشان را به حالت معمولي ذخيره مي کنند. مي توانيد عکس ها را مخصوص وب ذخيره کنيد تا چندين کيلوبايت از حجم آنها کم شود ، اين کار در افزايش سرعت سايت تاثير خيلي زيادي دارد. بعضي اوقات فقط با کمي بالا و پايين کردن سايه ها و شفافيت تصوير که به چشم انسان اصلآ ديده نمي شود حجم کاهش چشمگيري پيدا مي کند. در فتوشاپ براي ذخيره سازي براي وب مي توانيد از دکمه هاي Control+Alt+Shift+S استفاده کنيد.

11- براي عکس ها طول و ارتفاع تعيين کنيد :

وقتي طول و ارتفاع عکس را از قبل تعيين نمي کنيد مرورگر ابتدا بايد کل عکس را لود کند تا طول و ارتفاع را محاسبه کند سپس به ادامه صفحه مي پردازد. ولي وقتي شما طول و ارتفاع را مشخص کنيد (ست کدن تگ هاي height و width) مرورگر جاي عکس را خالي مي گذارد و بقيه صفحه را لود مي کند سپس مي آيد سراغ عکس ها که باعث مي شود بازديد کنندگان شما با متن سرگرم شوند تا عکس ها لود شوند.

12- درخواست هاي ارسالي به سرور را کاهش دهيد :

وقتي مي خواهيد سايتي را باز کنيد در ازاي هر اسکريپت ، عکس ، کد و… يک درخواست براي سرور ارسال مي شود که هر کدام يک زمان رفت و برگشت دارند. وقتي تعداد اين درخواست ها زياد شود ثانيه هاي بيشتري براي بازگشت درخواست نياز است و اين سرعت را کم مي کند. سعي کنيد درخواست ها را از روش هاي مختلف از جمله ادغام اسکريپت با شيوه نامه کاهش دهيد .

 

 

سامان الیاسی

سامان الیاسی هستم مدیر سایت شهر گرافیک از سن پایین به نقاشی ، گرافیک و عکاسی علاقه شدید داشتم و با پشت کار و تلاش تونستم این دانش رو یاد بگیرم و به شما دوستان عزیز انتقال بدم و شما هم با نظرات و پیشنهادات خودتون در این راه مارو یاری کنید امیدوارم لحظات خوشی رو در این سایت سپری کنید .

3 پاسخ به “راه حلی برای افزایش سرعت لود سایت های وردپرسی”

  1. mohamad گفت:

    bebakhshid to morede 2 mishe ye tozihi bedid amozeshe ro az koja biyarim …akheharchi serch kardam chizi dastgiram nashod ….

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *